Drops Cotton merino
search
  • Drops Cotton merino

Drops Cotton merino

4,00 €
Sisältää alv:n

DROPS Cotton Merino

Superwash-käsitelty lanka kaikkiin kausiin!

Sisältö: 50% Villaa, 50% Puuvillaa
Lankaryhmä: B (20 - 22 silmukkaa) / 8 ply / DK / worsted
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 110 m
Puikot: 4 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 21 s x 28 krs
Pesuohjeet: Hienopesu 40 C / Älä käytä huuhteluainetta / Tasokuivaus
Superwash: kyllä

Made in: EU
Raaka-aineiden alkuperämaa: Villaa Etelä-Amerikasta, puuvillaa Turkista

Tällä langalla on Oeko-Tex® sertifikaatti (sertifikaatti numero 09.HBG.68250), Standard 100, Class I, joka on saatu Hohenstein Institute. Tämä tarkoittaa, että lankaa on testattu, että se ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja ja että sitä on turvallista käyttää. Class I on korkein taso, eli lanka sopii myös vauvoille (0-3 vuotta).

Koko: 50g
Väri:: Luonnonvalkoinen
Määrä

DROPS Cotton Merino -lanka on yhdistelmä extra fine merinovillaa ja pitkitä puuvillakuituja. Olemme päättäneet, että merinovillaa ja puuvillaa ei karstata yhteen. Tämän ansiosta kuitujen kaikki ominaisuudet pääsevät paremmin esiin ja väreistä ja rakenteesta tulee elävämmät. Superwash-käsitelty DROPS Cotton Merino -lanka tuntuu hyvin pehmeältä ihoa vasten, joten se on hyvä valinta vauvojen ja lasten vaatteisiin.

Lanka on kehrätty useista ohuista säikeistä, jolloin langasta tulee täyteläinen ja joustava. Lanka sopii varsin hyvin palmikko-, koho- ja helmineuleisiin. Tämän erikoisen rakenteensa vuoksi, on erityisen tärkeää hoitaa neuletta oikealla tavalla: Ole tarkkana neuletiheyden kanssa, on parempi että neulot liian kireästi, kuin että neuloisit liian löyhästi. Älä pese neuletta liian kuumassa vedessä, älä koskaan jätä neuletta likoamaan ja kuivata neule tasona.

Kuten kaikkien muidenkin merinolankojemme villa, tämä merinovilla tulee Etelä-Amerikan vapaasti liikkuvista eläimistä, ja eläimiä ei ole altistettu mulesing-käsittelylle.

yarn washing symbols for CottonMerino

01
20 Tuotteet

Lisätiedot

Langan koostumus
50% Villaa, 50% Puuvillaa
Lankaryhmä
B (DK, Worsted)
Käyttö
Superwash

Tilausviitteet

ean13
7071723010877