Drops Merino extra fine uni&mix
search
  • Drops Merino extra fine uni&mix

Drops Merino extra fine uni&mix

4,00 €
Sisältää alv:n

100% Villaa

Lankaryhmä: B (20 - 22 silmukkaa)/ 8 ply / DK / worsted

Paino/juoksevuus: 50 g = n. 105 m

Puikot: 4 mm

Neuletiheys: 10 x 10 cm = 21 s x 28 krs

Hienopesu 40 C / Älä käytä huuhteluainetta / Tasokuivaus

Älä pese neuletta liian kuumassa vedessä, älä jätä neuletta likoamaan ja kuivaa sitä aina tasossa.

DROPS Merino Extra Fine -lanka on kehrätty extra fine merinovillasta, joka tulee Etelä-Amerikan vapaasti liikkuvista eläimistä. Tästä langasta neulotut vaatteet ovat todella mukavia ja neulepinnasta tulee tasainen. Lanka on hellä ihoa vasten, joten se soveltuu hyvin vauvojen ja lasten neuleisiin.

Koko: 50g
Väri:: Luonnonvalkoinen
Määrä

Sopii hyvin koho-, palmikko- ja helmineuleisiin. Lanka on superwash käsitelty, joten neule sopii päivittäiseen käyttöön ja voidaan helposti pestä pesukoneessa.

DROPS Merino Extra Fine -lanka löytyy sekä yksivärisenä että monivärisenä, jossa langan värit on karstattu yhteen ennen kehräystä, jolloin langasta tulee kirjava. DROPS Merino Extra Fine -langan erikoinen rakenne, kehräyksessä on käytetty useita ohuita säikeitä, mikä tekee siitä joustavan. Tämän erikoisen rakenteen vuoksi on hyvin tärkeää, että neuletta käsitellään oikealla tavalla: tarkista, että neuletiheys täsmää, on parempi neuloa hieman liian kireästi kuin liian löyhää

Made in EU Tällä langalla on Oeko-Tex® sertifikaatti (sertifikaatti numero 25.3.0110), Standard 100, Class I. Tämä tarkoittaa, että lankaa on testattu, että se ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja ja että sitä on turvallista käyttää. Class I on korkein taso, eli lanka sopii myös vauvoille (0-3 vuotta).

yarn wash

Hienopesu 40 C / Älä käytä huuhteluainetta / Tasokuivaus

01
27 Tuotteet

Lisätiedot

Langan koostumus
100% Villaa
Lankaryhmä
B (DK, Worsted)
Käyttö
Superwash
koko g
50g